Главная / Статьи / Які краще замовити корисні продукти?

Які краще замовити корисні продукти?

Мигдаль

Ці горіхи є прекрасними джерелами мононенасичених жирів. Ви можете додати їх в салат або просто є їх жменями. Це відмінний дієтичний продукт Вони також вважаються відмінними джерелами білка, вітамінів (таких, як тіамін, рибофлавін і Е) і мінералів (міді, заліза і цинку). За даними дослідження, опублікованого в British Journal харчування, споживання мигдалю знижує рівень холестерину. Замовити корисні продукти ви можете тут gastro.freshbaza.com.ua.

Спаржа

Мало того, що цей овоч містить протизапальні поживні речовини, він так само містить велику кількість фолієвої кислоти – яка може допомогти в регулюванні вашого настрою, випустивши нейромедіатор під назвою “серотонін” в вашу систему. Крім того, дослідження, опубліковане в міжнародному медичному журналі з вивчення раку передбачає, що споживання спаржі можуть зупинити формування ракових пухлин.

Авокадо

Супер корисні для здоров’я плоди, які постачають в серцево-судинну систему мононенасичені жири, і є відмінними носіями жиророзчинних вітамінів A, D, Е і К. Згідно з дослідженнями вчених, споживання авокадо сприяє поліпшенню стану серцево-судинної системи і регулює рівень цукру в крові. У 2009 році в журналі “Nutrition” були опубліковані результати досліджень, які передбачають, що авокадо має протиракові властивості (зокрема, в запобіганні раку ротової порожнини, шкіри і простати).

Ягоди

Якщо ви їсте чорні ягоди ви насичуєте свій організм з антиоксидантами і вітамінами, які поліпшують функціонування мозку, тому вам вкрай необхідно постійно додавати ягоди в ваш раціон. У недавніх дослідженнях опублікованих в журналах про лікарський харчуванні, йдеться що що ягоди (особливо полуниця, малина і чорниця) мають корисними властивостями, які можуть допомогти знизити ризик раку молочної залози і раку шийки матки.

Bell Peppers

З точки зору звичайних поживних речовин, перець просто упакований антиоксидантами (зокрема, вітамінами А, С і Е). А за даними дослідження з Університету Іллінойсу, вживання перцю може допомогти організму в нейтралізації вільних радикалів, знижуючи ризик захворювання.

Чорна квасоля

Корисно і дешево! Два властивості, пропоновані цими бобовими продуктами. Справді, згідно з дослідженнями Університету гвельфів в Онтаріо, чорні боби мають аналогічні сполуки які зазвичай знаходяться в ягодах, чаї та червоному вині, які запобігають раку. Більш того, в кожній порції ви будете отримувати корисні білки-волокна.

Брокколі

Цей овоч сімейства хрестоцвітних славиться не тільки високим вмістом вітамінів С і К, це ще і фітохімічні індол і сульфорафан, який багато хто вважає протиракову речовиною. Але переваги броколі не обмежується раком. Дослідження в Журналі сільськогосподарської та харчової хімії виявили, що брокколі має потенціал для захисту серцево-судинної системи.

Брюссельська капуста

Цей овоч сімейства хрестоцвітних містить необхідні корисні поживні речовини для вашого організму (вітаміни А, B6, C, E і K), а також селен, мінерали, які допомагають організму в битві з вільними радикалами. Численні дослідження цього продукту також вказували на його потенціал для профілактики раку сечового міхура, молочної залози, товстої кишки і легенів.

Butternut Сквош

Це гарбуз з низьким вмістом калорій і високим вмістом вітаміну С. Але що більш важливо, вона містить бета-каротин і бета-криптоксантин. Згідно з дослідженням, у тих, хто споживають продукти, багаті бета-криптоксантин існує більш низький ризик розвитку раку легенів.

Куряча грудка

Без кісток, без шкіри курячі грудки є вічною класикою для найкорисніших продуктів. Це не тільки відмінне джерело білка, але це приголомшливий джерело коензиму Q10, який необхідний для відновлення клітин шкіри. Його білки складаються з 18 амінокислот і не містить вуглеводів, що робить його ідеальним в харчуванні м’язів.

Edamame

Цей популярний вид японський сої не тільки багатий на вітаміни С і В, але це один з небагатьох природних джерел вітаміну Е. Edamame також є відмінним джерелом білка, говорить Джеффрі Блумберг, доктор філософії, директор лабораторії антиоксидантів Університету Тафтса. Ці боби вважаються природним джерелом антиоксидантів і ізофлавони.

Читайте также

Реставрація у Львові – Майстерня, яка повертає життя Вашим улюбленим речам

Содержание1 Реставрація м’яких меблів1.1 Реставрація антикварних меблів1.2 Реставрація старовинних меблів1.3 Реставрація шкіряних меблів2 Реставрація меблів …

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *